Администрация

Юлияна Паскалева Стефанова, завеждащ административна служба

Казвам се Юлияна Паскалева Стефанова. Омъжена съм, с три прекрасни деца,които са най-големият ми мотиватор , генератор на енергия и сили. Те са моето, нашето бъдеще!
Завършила съм Югозападен университет „Неофит Рилски“, специалност „Публична истопанска администрация“.

Работила съм като завеждащ административна служба и за кратко съвместявах длъжността с касиер-домакин.

Вярвам в обучението, което продължава през целия живот, и в правото на всеки човек да се променя. Обичам да чета, да пътувам, да разговарям с приятели.
Работата в училище сред педагози винаги е била предизвикателство и удоволствие за мен. Предизвикателство, защото почти всеки ден се сблъсквам с интересни казуси, които ме провокират за търсене на нови нестандартни решения. Удоволствие, защото всички са различни и по своему богати на знания и идеи.
За да е качествено образованието, е важно то да се променя. То има нужда и от глътка свежест –нови подходи, идеи. Желанието ми да съм в подкрепа на едно ново начало ме доведе в ОУ„Александър Георгиев–Коджакафалията”.

 

Мария Сотирова, домакин

Казвам се Мария Сотирова. Завършила съм индустриален мениджмънт в университет „Проф. д-р Асен Златаров”.

Харесва ми възможността да се докосна до сферата на образованието и да допринеса за развитието на ОУ „Александър Георгиев–Коджакафалията”. Избрах да следвам стъпките на Коджакафалията, защото личността му е символ на надежда и взаимопомощ. Избрах това училище, защото е ново начало, отворена врата към идните поколения. Избрах го, защото нашите деца и тези, които идват след тях ще знаят, че винаги може да се направи още една стъпка напред.

Заедно ще дадем здрава основа, на която учениците да стъпят.
Нека продължим мечтата на една личност и я превърнем в мечта на всеки, станал част от ОУ „Александър Георгиев–Коджакафалията”!