Бонка Бодурова

Заместник-директор по административно-стопанска дейност

Казвам се Бонка Христова Бодурова , заместник-директор по административно-стопанска дейност в ОУ “Александър Георгиев-Коджакафалията”.

Омъжена съм и имам едно дете.

Завършила съм НБУ, гр. София , спец. “Икономика”, модул “Бизнес администрация”, специализация “Мениджмънт и предприемачество”  и  Университет “Проф. д-р Асен Златаров” – гр. Бургас , спец. “Стопанско управление” , специализация “ Финансов мениджмънт на предприятието ”.

ОУ “Александър Георгиев  – Коджакафалията” е едно ново начало на образованието в Бургас и в България. С млад и амбициозен екип, с много съвременни и новаторски подходи на обучение, с креативни решения и действия.

Ново измерение, оазис, свеж полъх на вятър в затихналото българското образование. Извор на знание. Вяра в по-доброто бъдеще. Нужната и така необходима стъпка. Чувствам едно спокойствие, в същото време се вълнувам, защото знам, че едни млади и мотивирани хора с пълни сили се борят да изградят нещо устойчиво, професионално и отговарящо на нуждите на обществото ни, а именно това е екипът на ОУ “Александър Георгиев  – Коджакафалията”.

Изключително съм горда и се радвам, че съм част от всичко това и имам възможността за професионална изява в тази област и шанса да постигна професионално усъвършенстване.

За мен това е едно истинско ново приключение!