Даниела Каракушева

Учител, начален етап на основно образование         

 Казвам се  Даниела Христова Каракушеваи и съм начален учител. Завършила съм техническа специалност – „Вътрешна архитектурав средното си образование, „Социология“ е втората ми специалност и най-скоро придобита е „Предучилищна и начална училищна педагогика. Обичам да спортувам, интересувам се от музика, изкуство. В свободното си време чета, свиря на китара или съм сред природата с голямото си семейство.

 Избрах ОУ„А.Г. – Коджакафалията“, защото е единствено по рода си не само в Бургас, но и в България. Училище, което е светло, ново и красиво, което съчетава в себе си традиции и ценности с най-модерното и иновативно в сферата на педагогиката. За мен е училището „Мечта“ за българското образование. Щастлива съм, че тук имам възможността да приложа всичко научено веднага. Радвам се да съм част от екипа на отлични професионалисти и сърцати хора, които се раздават безусловно.

 Предизвикателство е да си творец, да си отговорен за „бъдещето“, предизвикателство е да си събрал и да носиш толкова надежди. Аз го виждам във всяко от децата ни, пристъпило прага на ОУ „А. Г. – Коджакафалията“. Защото зад всеки постигнат успех, зад всяка награда, зад всяко уверено и щастливо дете се крие много труд, много търпение и любов. Ето тук сме ние!