Ивелина Иванова

Учител, начален етап на основно образование

 Казвам се Ивелина Георгиева Иванова. Завършила съм бакалавърска степен „Социални дейности“, магистърска степен „Публичен и педагогически мениджмънт“ и втора магистърска степен „Предучилищна и начална училищна педагогика“. 

 Да работя в ОУ „ Александър Георгиев-Коджакафалията“ е като сбъдната мечта за мен. Първият ми досег до него беше при посещение по време на стажантска практика. Бях силно впечатлена от това, което видях – от професионализма на колегите, които успяват по завладяващ начин да предадат своите знания и умения, до силното желание на учениците да попиват тези знания и да ги усъвършенстват. 

 Мотивът ми да изместя цялото си семейство в град Бургас, беше именно възможността, която ми се предостави – да работя в така желаното от мен училище. Тук ми се даде шанс да работя в една хармонична и иновативна среда. 

 Моята цел е не само да „науча“ децата на познания в определена област, а да успея да формирам у тях разнопосочни знания, да бъдат адекватни и креативни. Да развият компетентности, които в друго училище не биха могли.