Катя Илиева

Технически секретар

 Казвам се Катя Янева Илиева и работя като технически секретар в ОУ „Александър Георгиев–Коджакафалията”. Завършила съм Технически университет – Варна, професионална квалификация „Инженер по електроника“ и Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас, специалност „Стопанско управление“, направление „Бизнес администрация“. 

 За мен работата в сферата на образованието е придизвикателство, една различна вселена, която ме провокира и изненадва, мотивира желанието ми за развитие през различни гледни точки. Организационните ми умения са важно свързващо звено за целия административен процес. Гласуваното доверие е чест за мен и се старая с отговорно отношение да го оправдавам всеки ден. Благодарна съм за екипната работа и подкрепата, която получавам от своите колеги. 

 Иновативният подход на обучение в нашето училище и организицията на учебния процес ми дават възможност да развивам личностните си качества – общувайки с учителите и децата се уча да съм по-добра и спокойна и да работя още по-усилено за каузата „Образование в България“.