Креативност и спортен дух в инициативата “Ден без асансьори”

   ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“ отбеляза инициативата „Ден без асансьори”. Въпреки извънредната ситуацията, в която се намираме, учениците нито за миг не са губили спортния си дух и са в отлична физическа форма. За това се грижат неуморно техните преподаватели по физическо възпитание и спорт Даниела Нешева и Ивелин Иванов, които не спират да ги изненадват с полезни и забавни спортни предизвикателства.
   Освен физически сили в рамките на Деня без асансьори, който се провежда в ОУ “Александър Георгиев – Коджакафалията по инициатива на Даниела Нешева, учениците трябваше да проявят и своето въображение, за да изработят креативни стълби в дома си, използвайки подръчни материали. Дали са успели да отговорят и на това предизвикателство, вижте във видеото.
   “Ден без асансьори” (No Elevators Day) е европейска инициатива на Международната асоциация за спорт и култура (ISCA). Провежда се в рамките на от целогодишната кампания NowWeMOVE, чиято цел е да раздвижва все повече европейски граждани посредством събития, свързани с физическата активност и спорта.

#USEtheStairs

 

Оставете коментар