Честит първи учебен ден!

ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“ посрещна тържествено своите нови ученици при всички мерки за сигурност

С усмивки и много вълнение ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“ посрещна своите ученици в първия учебен ден. Въпреки строгите разпоредби за безопасност в условията на епидемична обстановка училището приветства своите нови ученици тържествено. Тази година училищния праг прекрачват два първи и два пети класа.

За първокласниците звънецът удари точно в 8.30 часа, а за петокласниците – с час по късно, за да бъдат спазени всички разпоредби за безопасност. Учениците бяха посрещнати тържествено със знамената на училището и приветствани лично от директора на учебното заведение – Михаил Ненов, след което се оттеглиха в класните си стаи, където ги очакваха още много изненади, подготвени от техните учители.

За първи път в историята учебната година се открива в условията на извънредна епидемична обстановка. В ОУ „Александър Георгиев – Коджалафалията“ е създадена организация, която да осигури спокойно протичане на  учебния процес. Екипът на училището е подготвен да следва най-високите стандарти и препоръки за безопасност с надежда учебната година да завърши успешно за всички в класните стаи.

 Заедно ще се справим! На добър час на всички!

Оставете коментар