Успех в Националната класация за дигитални учителски блог решения

Литературният блог на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“ е сред финалистите в Националната класация за дигитални учителски блог решения за 2020 година. Надпреварата се проведе в два етапа – в първия блоговете бяха оценявани от жури по утвърдени критерии, след което най-добрите проекти бяха обявени за гласуване от образователните общности в България.  

Блогът vchass.online, разработен в помощ на часовете по български език и литература от г-жа Райна Петкова, печели Класацията в категория „Идентичност в образователните практики“.

Идеята на блога е да представи учебния материал по БЕЛ по интересен и достъпен начин и да мотивира учениците, предоставяйки им трибуна, от която да споделят своето литературно творчество. “Работя с изключително талантливи деца и успехът на блога е поредното доказателство за това”, сподели с гордост г-жа Петкова.

Националната класация за дигитални учителски блог решения се провежда за първа година. Нейната цел е споделянето на знания, опит и успешни практики сред образователните общности в България.

Блогът може да разгледате на следния линк: https://vchass.online/

Оставете коментар