Поредно признание за труда на учениците от клуба по ИТ

 Заслужено признание за възпитаниците на ОУ „Александър Георгиев-Коджакафалията“ в тазгодишното издание на олимпиадата по информационни технологии – най-престижното национално състезание в областта.  Учениците от клуба по ИТ не само завоюваха мястото си сред финалистите, но и го защитиха блестящо, като се представиха по най-достойния начин пред Националната комисия.      

 С огромна гордост споделяме успеха на проекта „Морски фарове“, разработен от седмокласниците Антония Митева, ОУ „Александър Георгиев-Коджакафалията“, и Теодор Желев, СУ „Сава Доброплодни“, гр. Шумен. Те спечелиха почетното второ място в най-оспорваната категория – „Интерактивни проекти“. Антония ни донесе и още един повод за гордост – отличен резултат на индивидуалния тест по информационни технологии.

 В категория „Мултимедийни проекти“ училището се  представи с две разработки от допуснати 15 за цялата страна. Проектът „България в шевици“ на Румяна Иванова и Полина Бинева от 7. клас e класиран на второ място, а „Mission Possible“ на Кристиян Челебиев, 7. клас, и Мартин Челебиев, 5. клас – зае четвъртото място.

 Нашите големи поздравления са към най-малкия ни финалист  – Мартин Челебиев. Той също постигна отличен резултат на индивидуалния тест по информационни технологии, който включва учебен материал от 5., 6. и 7. клас.

 ОУ „Александър Георгиев-Коджакафалията“ се гордее с вас, мили деца!

 Поздрав и към менторите, без които този успех би бил невъзможен – г-жа Таня Сребрева и г-жа Даниела Христова. Вашият труд и всеотдайност за пореден път представят достойно училището и ни дават увереност, че подготвяме успешни личности, готови за предизвикателствата на утрешния ден!  

 Благодарим и на Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации за организацията и съдействието при провеждането на Националния кръг на олимпиадата по информационни технологии за 2020/2021 г.

Оставете коментар