Отлични резултати на НВО в 4. клас!

  Учениците на ОУ „Александър Георгиев-Коджакафалията“ показаха, че упоритият труд и старанието се възнаграждават. Всичките ни 74 четвъртокласници се представиха достойно, за което им благодарим от все сърце.

  При среден резултат за страната от 37,25 точки по български език и литература нашите деца са постигнали 44,32 точки. Средната оценка в 4. А клас е Отличен 5,80, в 4. Б клас – Отличен 5,56, а в 4. В клас – Отличен 5,79.

  По математика при резултат за страната 31,57 точки, четвъртокласниците ни постигнаха среден резултат 41,91 точки. Учениците от 4. А клас имат среден успех по математика Много добър 5,44, от 4. Б клас – Много добър 5,40. Отличниците по математика са 4. В клас със среден успех Отличен 5,58.

  Поздравления за шестте абсолютни шампиони, постигнали максималните 50 точки:

  • По български език и литература –  Лора Дичева и Росина Денева.
  • По математика –  Алекса Николаева, Борислав Шойлев, Диляна Видева и Михаела Николова.

  Екипът на ОУ „Александър Георгиев-Коджакафалията“ благодари на педагогическия екип в лицето на Веселина Георгиева, Таня Иванова, Хатче Фари, Василия Свилева и Гергана Георгиева за високия професионализъм и отличната подготовка. Благодарим и на родителите на нашите ученици за доверието и подкрепата през тези четири години.

  Желаем успехи в следващия етап на обучение на порасналите ни деца!

Един отговор

Оставете коментар