Поредно успешно състезание за отборите по роботика

RoboCR
Ния, Жасмина, Юлия, Мартин и Валери, "RoboCR"

 За трета поредна година отборите по роботика към ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“ доказват, че дори в условията на пандемия могат да постигат целите си, класирайки се на челните позиции в състезанието „Роботика за България“ към Фондация „Работилница за граждански инициативи“ в партньорство със SAP.

 Както досега отборите се състезаваха в 3 дивизии, като отбор Robot-Ino участва в дивизия „А“ за втора поредна година и завоюва почетното второ място. Отбор RoboCR участва в дивизия „Б“ и за втора поредна година е шампион в своята категория. 

 Освен в общо класиране отборите се състезаваха и за почетни отличия в четирите задания – „Екипна игра“, „Научноизследователски проект“, „Робоигра“ и „Рободизайн“. Отбор Robot-Ino зае първа позиция в категория „Екипна игра“, втора позиция в „Рободизайн“, „Научноизследователски проект“ и „Робоигра“.

  Отбор RoboCR зае първа позиция и в четирите категории.

Robot-Ino
Антония, Румяна, Юлия-Чезара, Анелия и Александър, "Robot-Ino"

 Поздравления за отбор Robot-Ino в съствав: Антония, Румяна (7. клас) и Юлия-Чезара, Анелия и Александър (5. клас), и отбор RoboCR – Ния (7. клас), Жасмина (8. клас), Юлия, Мартин и Валери (5. клас). За поредна година се гордеем с проявената от тях упоритост, отдаденост и постоянство. Въпреки трудния сезон, работата предимно в онлайн среда и множеството препятствия те намериха сили да се изправят пред всички предизвикателства, показаха, че владеят себе си в напрегнати моменти, че са целеустремени и обединени.

 Благодарим на техните ментори г-жа Полина Димитрова и г-жа Севил Иванова за напътствията, упоритостта, постоянството и обичта към децата.

Един отговор

Оставете коментар