Честит първи учебен ден!

 Много усмивки, вълнение и цветя в първия учебен ден на ОУ „Александър Георгиев-Коджакафалията“. И тази година въпреки извънредното положение най-малките ученици бяха приветствани тържествено от директора на учебното заведение Михаил Ненов. Пред погледите на развълнуваните им родители той им пожела да не спират да изследват света и да разкриват неговите чудеса.

 Приветствия изпратиха и кметът на град Бургас – Димитър Николов, началникът на РУО-Бургас – инж. Виолета Илиева, както и г-жа Ирена Анастасова – председател на Комисията по образованието и науката в 46-ото Народно събрание.

 Тази година училищния праг прекрачиха два първи класа, а първият випуск четвъртокласници премина успешно в пети клас. Изключително голямо признание и гордост за училището е фактът, че четвъртокласниците продължиха напред в почти пълен състав.

 За това, че ОУ „Александър Гергиев-Коджакафалията“ остава завинаги обичана територия за учениците, получихме още едно доказателство – да поздравят своите преподаватели в първия учебен ден дойдоха и бивши възпитаници на учебното заведение.

 Благодарим ви, мили деца! Вярваме, че каквито и предизвикателства да предстоят, заедно можем да се справим! На добър час!

Оставете коментар